Ajankohtaissivuilta löydät alan uutisia, tapahtumia, seminaareja, näyttelyitä ja teräviä kannanottoja arkkitehtuuriin ja rakennetun ympäristön suunnitteluun.

Roihuvuoren ala-asteen peruskorjaus, Jeskanen-Repo-Teränne Arkkitehdit Oy. (Aarno Ruusuvuori v. 1967). Kuva Kuvio Oy.

Vuoden valaistuskohde 2017 -kilpailu käynnissä

Vuoden valaistuskohteena ovat 15.8.2015-15.8.2017 välisenä aikana valmistuneet kohteet. Voittajat nimetään sekä sisävalaistuksessa että ulkovalaistuksessa.

Kilpailun tarkoituksena on kannustaa kotimaisia valaistussuunnittelijoita ja rakennuttajia antamalla tunnustusta ansiokkaasti toteutetuille valaistuskohteille. Kilpailun järjestävät Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Suomen Valoteknillinen Seura, RAKLI, Sisustusarkkitehdit SIO, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL, Sähkösuunnittelijat NSS ja Sähköteknisen Kaupan Liitto.

Kilpailuun voivat osallistua kohteen toteutukseen osallistuneet rakennuttajat, suunnittelijat, urakoitsijat ja valaistuslaitteiden toimittajat. Kilpailuun osallistuvat kohteet on esitettävä viimeistään 15.8.2017 klo 16.00.

Kilpailun ohjelma ja ilmoittautumisohjeet


ALFRED KORDELININ rahaston apurahat haettavana

Alfred Kordelinin säätiö jakaa APURAHOJA tieteen, kirjallisuuden, taiteen ja kansanvalistuksen edistämiseksi.
Taiteen apurahojen kohdealat ovat arkkitehtuuri, kuvataide, musiikki, taideteollisuus ja -käsityö, sekä tanssitaide. Jaettava määräraha suhteutetaan kunkin alan hakemusten määrään. Arkkitehtuurin apurahaa voi hakea alaa edistäviin hankkeisiin. Tähän lukeutuu myös arkkitehtuurikilpailuun osallistuminen. Apurahaa ei myönnetä perusopiskeluun.
Päärahaston hakuaika alkaa 1.8.2017 ja päättyy 31.8.2017 klo 24.00. Tutustu myös post doc- ja muihin erityisrahastoihin.
http://www.kordelin.fi
Kiinteistömessut 2017
Habitare