Kaupunkisuunnittelumessut 2017

Laituri, Narinkka 2, 00100 Helsinki 8.5.2017 - 13.5.2017

Toukokuussa kaupunkisuunnittelun kohtauspaikka Laituri täyttyy jälleen messutunnelmasta. Kaikille kaupunkilaisille suunnattujen messujen teemana on katu. Kuinka tarkastella katua liikenteen, arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun, taiteen, muotoilun tai historian näkökulmasta? Tutustu messukutsuun ja hae mukaan!

Kaupunkisuunnittelumessut 2017 järjestetään Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytila Laiturilla Kampissa 8.–13. toukokuuta 2017.

Tämä on kutsu osallistumaan messujen tuotantoon. Kutsumme mukaan erityisesti tulevan Kaupunkiympäristön toimialan edustajat ja muut kaupungin toimijat, julkishallinnon edustajat, yliopistot ja oppilaitokset, järjestöt, yhdistykset ja muut yhteisöt.
Luvassa vaikuttavia ihmisiä ja kohtaamisia

Messujen tavoitteena on tuoda Helsingistä ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneet yhteen saman katon alle. Moniulotteisella katuteemalla haluamme herätellä keskustelua mm. kaupunkibulevardeista ja keskustan kävelykatusuunnitelmista. Messujen tekijöiltä toivomme monipuolista otetta teeman käsittelyyn – on sitten kyse kadunnimistä, katusuunnittelusta, katujen toiminnallisuudesta, käyttäjälähtöisyydestä tai teknisestä näkökulmasta.

Messut on suunnattu kaikille meille kaupunkilaisille - niin ammattilaisille kuin asukkaille. Messuilla annetaan ja saadaan uutta tietoa sekä tarkastellaan kaupunkia monitahoisesti tuoden keskusteluun muuttuvaa ja toimivaa Helsinkiä.

Messuille voi osallistua tapahtumajärjestäjänä ja/ tai näytteilleasettajana. Ennen hakua kannattaa tutustua messujen käytännön järjestelyihin ja aikatauluihin osoitteessa http://laituri.hel.fi/nayttelyt/287


Hae messuille 17.2. mennessä
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa